torstai 21. huhtikuuta 2011

Fiiliksen mukaan

Oli nautinnollista, että tänään ei ollut mitään etukäteen suunniteltua tai sovittua. Pystyi menemään ihan fiiliksen mukaan. Tai no, siis Aurelian fiiliksen mukaan ;)

Aamupäivästä menimme puistoon. Keli oli mitä mahtavin, lämmintä riitti ja linnut laulelivat. Puistossa oli monia Aurelialle tuttuja lapsia ja myöskin minulle tuttuja kotiäitejä. Mainiota ja mieluisaa "maanpinnalle palaamista" eilisen hulinan jälkeen!

Avoimen päiväkodin ramppi kiinnosti Aureliaa ja hänen kaveriaan kovasti

Isoon korikeinuun mahtuu kerralla useampikin ja se vasta hauskaa on!

Puiston hiekkalaatikolla oli leluissa valinnan varaa.

Aurelian nukahtaessa päikkäreille lähdin nautiskelemaan upeasta kevätpäivästä vaunukävelyn muodossa. Jälleen bongailin kevättä. Siitä tulee niin hyvä mieli! Kävin myös Ruohonjuuri-kaupassa muuten vain. Mukaan tarttui purtelo AferSun-luonnonkosmetiikkavoidetta, koska se oli poistomyynnissä ja tosi edullinen. Ajattelin, että kyllä sille varmasti kesän mittaan tulee käyttöä...

Tässä ne saman ihmekukat, mitä aiemminkin olen kuvannut

Puistoissa on jo vihreää!

Ja näinkin isoja kasvamuksia

Päiväkahvit ulkosalla

Paljon kukkiaKun Aurelia heräsi, törmäsimme tuttuun äiti-vauva-kaksikkoon, jotka olivat menossa lähipuistoon keinumaan. Menimme heidän seurakseen. Seura on aina mukavaa! Tämä asuinalueemme on kotiäidin kannalta sikäli tosi mukava, että täällä tutustuu helposti muihin kotiäiteihin ja tuttuja kävelee vastaan harva se hetki :) Vastaan käveli myös pieni koira, jota Aureliakin uskalsi silittää.


Illalla menin pitkästä aikaa tekemään kunnon punttitreenin. Kyllä teki hyvää. Ei tarvinnut mitään varoa tai säästellä voimia tulevia konsertteja tai roudauskoettelemuksia varten. Jos huomenna tai ylihuomenna tuntuu, niin ei haittaa mitään! Ilmastointi oli edelleen epäkunnossa, joten HotGym sai kyllä hien virtaamaan.

Kotona huomasin, että kasvoja ja korvanlehtiä kuumottaa edelleen. Taisin saada HotGym-treenin lisäksi hieman aurinkoa osakseni tänään. Uusi AfterSun tulikin heti korkattua ja sen sisältämä mentholi tuntui autuaallisen viileältä iholla!

SPORTSLADY muuten kirjoitti rentoutuskonsertistani blogiinsa, suosittelen lämpimästi tutustumaan myös tähän ihanaan ja hyväntuuliseen blogiin! :) Sain SPORTSLADY:ltä myös muutaman upean kuvan rentoutuskonsertista:


Jokabasistin unelmapostikortti!!

Kaunis ja kauniisti soiva tiibetiläinen malja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti