perjantai 29. huhtikuuta 2011

Spiderman/woman

Perheemme painipoika kävi kilpailuissa. Selätti ensimmäisen vastustajan viidessätoista sekunnissa, mikä taisi olla yksi koko kisan nopeimmista selätyksistä. Kuva loppuottelusta, jonka hän myös voitti selätyksellä. Kirkkain mitali kotiin! :) Hyvähyvä loistavaa!!


Tänään huomasin, että pihallamme kasvaa tosi upeita lemmikkejä!


Ilmassa oli jo vapun tuntua, ihmiset olivat hyväntuulisia ja koululaiset pukeutuneita kaikenlaisiin hassuihin juttuihin. Yksi tyttö oli pukeutunut spidermantytöksi, eli spidermanpuku ja sen päällä sininen balettityylinen tyllihame. Eläköön nykyajan nuoriso, joka ei ole liian sukupuolistereotypioitunut :) Vähän samoin kuin tiimarissa jonkun aikaa sitten oli mustien merirosvohattujen lisäksi myös vaaleanpunaisia :) En kehdannut valokuvata spiderwomania mutta voit mielessäsi yhdistellä nämä:


LISÄYS: Kiitos iepukka tästä loistavasta kuvavinkistä! :DMyös ilmapalloja oli liikenteessä. Aureliakin sai omansa. Ja onneksi tyytyi siihen. Nuo alumiiniset  nimittän maksoivat Prismassa 12,90e. Siis huh huh....?! Ovat varmaan ongelmajätettäkin...?

Jumppalan lapsiparkista sai ilmapalloja!


Sain inspiraation tuosta mainitsemastani blogista ja laitoin raakasuklaata tulemaan. Huomenna aamulla varmaan on jo valmista. Nami!! Tässä mahtava lainaus em. blogista:

Kaikkein tärkein

Olen tässä rupatellut kaikenlaista turhaa, menemättä itse asiaan – raakasuklaaseen.
Tässä tyypillinen viidakkomiehen ja Naisen välinen keskustelu:
- ai siis voinko mä ihan oikeasti syödä tätä niin paljon kun tekee mieli..?
- KYLLÄ VOIT, ÄLÄ ENÄÄ MIETI VAAN SYÖ!!!!!!
Raakasuklaa on vähän kuin thai-ruoka – se tekee naisista ihania. Joka tavalla. Naisen kroppa saa siitä juuri ne mineraalit, rasvat ja mielihyväkompleksit mitä.. ei koskaan ole liikaa.
Jee, minä haluan uskoa viidakkomiehen sanomaan :) Tähän minun tekemääni raakasuklaaspesiaalieditioon tuli raakakaakaovoita, raakakaakaojauhetta, kookosöljyä, luomuhunajaa, mantelijauhoa ja macajauhetta. Kaikkea X määrä. Nyt se mössö on jääkaapissa isoilla laakeilla lautasilla jäähtymässä. Ehkä pakko salaa syödä sitä jo tänään illalla.... :P

Jaa olisiko jotain häähehkutusta pitänyt laittaa??? Hmm... mielestäni tuolla morsiusneidolla on oikea asenne! ;)2 kommenttia:

  1. Tuli siitä spiderwomanista välittömästi mieleen yksi piirros, johon törmäsin weheartit-sivustolla balettikuvia selaillessa :) Tässä on siihen linkki :D

    http://weheartit.com/entry/9127683

    VastaaPoista
  2. Hei toihan oli hieno! Kiitos, lisään sen oitis tähän blogiin! Ehkäpä se tyttö oli tuosta saanut inspiksen? :)

    VastaaPoista