maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäiskaritsat

Lammasperhe

Haltialan tilalla kävi kova kuhina kun kaikki lapsiperheet halusivat nähdä lampaat. Mekin olimme joukossa :) Keli oli niin täydellinen ja kaveriporukkamme loistava. Mukana oli myös kavereita joita en ole nähnyt todella pitkään aikaan, joten myös juorukerholla meni lujaa ;)Lampaita ihastellessa aloin jotenkin arvostamaan teurastajia kummasti. Minusta ei kyllä tosiaankaan olisi laittamaan näitä suloisia pikku pehmopalleroita pääsiäispöytäkuntoon! Vaikka kyllä tykkään pääsiäislammasta syödä. Että ihan kiva, että joku kylmäverinen sen viitsii tehdä...

Löysimme Original pääsiäismunia
Ja jäljet johti sylttytehtaalle
Navetassa sen sijaan ei tuoksunut ruusu...
Ulkona oli lehmiä.

Tämä oli komea yksilö

Kun olimme saaneet tarpeeksemme eläimien katselemista ja navetan tuoksua, istahdimme nurmikolle picnicille. Aurelia näki poikien leikkivän skeittilaudalla ja kiinnostui kovasti. Pojat eivät olleet moksiskaan pienestä skeittifanista.


Hetken kuluttua pojat kiinnostuivat puukiipeilystä enemmän ja jätti laudan nurmikolle. Pieni skeittaaja meni heti määrätietoisesti kokeilemaan taitojaan. Ja keräsi samalla ihastunutta yleisöä :)


Kotiin päästyämme menimme Aurelian kanssa lähipuistoon jossa tapasimme Niklas-kaverin ja äitinsä. Kaverukset touhottivat liukumäessä ja äidit tepastelivat pikkukivillä paljain jaloin. Oivallista vyöhyketerapiaa! Siis erittäin piristävää sellaista.


Illalla vielä kevään ensimmäinen vauvapyöräilylenkki. Aurelia tykkäsi jo viime kesänä matkustaa pyörän vaunussa. Silloin hän nukahti aina heti. Nyt hän pysyi hereillä ja hymisi omiaan maisemien vaihdellessa.Hmm... iholla tuntuu edelleen mukava auringon kosketus. Mukava siksi, että se tuo mieleen etelänmatkat ja kuumat kesäpäivät. Pitääkin taasen lotrailla hieman uuden AfterSunin kanssa, jospas väri vaihtuisi kullanruskeaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti