sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Oma basso kullan kallis

Jeee! Tänään sain vihdoinkin bassoni kotiin pajalta! On se vaan oma basso ihan eri juttu kuin vieras. Se lainabasso oli mukavan kevyt soitta yläasemissa, kun omalla bassolla se on ollut hieman rankempaa. Nyt kuitenkin se keveys, minkä näpit olivat oppineet lainabassoa soittaessa oli jäänyt näppimuistiin ja myös omalla bassollani soittaessa yläasemat tuntuivat kevyiltä. Se oli mukava huomata! Ja toivottavasti se keveys pysyy näpeissä! Roudaukset sujuivat loistavasti, siitä myös plussaa tälle päivälle. Kullan kallista se basson korjauttaminen kyllä on... Hyvää on se, että minulla on toimiva vakuutus!

no hups, salama...

Käytiin ulkona leikkipuistossa. Ilmassa oli tosi voimakas kevätmeininki. Paljon paljasta maata ja potkulautailijoita, pyöräilijöitä, skeittaajia...


Aurelia yrittää kiivetä ja ihailee isoveljeään

Aurelia on oppinut tosi paljon sanoja ja hänen kanssaan on hauskaa jutella. Hän osaa sanoa "pis pis" kun haluaa potalle. Tänään aamulla hän herätessään sanoi myös "potta potta". Hänellä on hauska tapa toistella sanomaansa sanaa useaan kertaan. Muita uusia sanoja ovat "iss", eli isi, isoveljiensä nimet (melkein), "titti" eli pikkulintu (nimitys tuli siitä, kun yritin opettaa hänelle, että tintit sanoo titi-tyy eikä kvak kvak), "koira" ja "unden" eli hunden, "päälle" (kun haluaa pukea päälle), "ist ist" (kun haluaa että nostetaan tuolille istumaan) , "niist niist" (kun haluaa että pyyhitään nenä), "nam nam" eli ruokaa, "kabeli" eli kaveri sekä "vauva". Ja varmaan muitakin mitä ei just nyt tule mieleen. Sitten hänellä on ihan omat ihmesanansa myös, esimerkiksi "Kapka", joka tarkoittaa vettä, mukia, pulloa ja juomista. Ja usein hän toistaa sanaa "Kaks", mutta meille ei oikein ole selvinnyt mitä hän sillä tarkoittaa... Hmm, toivottavasti muuten se toinenkin kotimainen tarttuisi pikkuhiljaa.

Jee, huomenna lähdemme kotimaanmatkailulle Jyväskylään. Saapi nähdä pääsenkö bloggaamaan sieltä käsin. Lupaan kuitenkin valokuvata ahkerasti, joten ainakin kuvakollaasin reissustamme laitan kun palaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti