sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Säpinäsunnuntai

Äänessä.


Kansalaisvelvollisuus hoidettu. Itse äänestäminen oli ihan kivaa kun oli mukava, lämmin keli ja Aureliakin oli niin reippaasti hengessä mukana. Tosin sen perusteella miltä vaalitulokset tällä hetkellä näyttää (90% laskettu) niin tämä eduskunta-asia kyllä kuuluu johonkin ihan muuhun kuin "Hyvää tänään"-blogiin.

Milloinkohan olen viimeksi leikkinyt hiekkalaatikolla!?? Voin lämpimästi suositella hiekkaan istahtamista jos elämä alkaa tuntua tasaisen tylsältä puurtamiselta. Kädet vain hiekkaan ja lapiot sauhumaan! Se vasta lupsakkaa on. Aurelia on kyllä tällä alalla aivan mieletön luonnonlahjakkuus!

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku!

No, rehellisyyden nimissä on sanottava, että Aurelia kyllä jaksoi olla kiinnostunut hiekkaleikeistä aika paljon kauemmin kuin minä. Joten siinä samalla hieman katselin ympärilleni ja räpsin muutamia kevätjuttuja.

Pi- eikun poppeli. Hahaa.... aargh!! Huono!

Jotain kukkasia

Kuka kuuluu joukkoon?

Trullit. Hyvä, että olin poissa kotoa ;P

Iso plussa tälle päivälle oli se, että Aurelian nukahdettua päikkäreille mieheni lähti työntelemään kärryjä ja sain soittaa tosi pitkään. Ihan kuin olisi hieman paineta tässä soittoasiassa tällä hetkellä... Siihen kyllä auttaa tosi paljon se, että saa treenata just niin paljon, että tietää tehneensä parhaansa.

Vapise Hotjooga, nyt on tullut Hot BodyCombat! Jumppalan ilmastointi oli hajalla ja jo ennen tunnin alkamista tuntui kuin olisi kömpinyt saunan lauteille. Noh, mutta kivaa oli ja hiki virtasi :)

Matka jumppalasta kotiin sujui hyvin, sillä vieressämme bussissa matkusti koira. Aurelia on jo oppinut sanomaan "koira", tai ainakin jotain sinnepäin. Joskus lipsahtaa myös "unden", eli "hunden". Hyvä, että toinen kotimainen jatkaa elämistään vaalituloksista huolimatta ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti