tiistai 1. maaliskuuta 2011

(ennakko)luulot pois

Posti toi uuden Richter-levyn, jota kuuntelen parhaillaan. Monesti "ihana" musiikki on jotenkin imelää, överiä tai kikkailua. Tää on raikasta, valoisaa ja kirpeää :) 

Tiistaiaamun venyttelytunneillani on ihania asiakkaita. Oma ennakkoluuloni on ollut, ettei kukaan perusihminen jaksa syvävenyttelyä (2-4 minuuttia pitkiä erittäin rentoja venytyksiä), mutta mun mielestä se on kaikkein parasta venyttelyä, ja sanoinkin ehdoksi kun minulle tarjottiin tätä tuntia, että vedän sitten syvävenyttelyä. Ennakkoluuloni sai nopeasti kyytiä. Tunnin jälkeen ihmiset tulevat kiittämään ja ovat ihmeissään, että näinkin "ei-mitään-treeni" saa olon tuntumaan niin hyvälle. Itsekin olen ihmeissäni jokaisen tunnin jälkeen. Ja pomokin aina välillä ihmettelee ja kehuu, että asiakkaat ovat tosi tyytyväisiä mun venyttelytunteihin. Kyllä syvävenyttely on aivan mahtavaa!

Muuta hyvää: Aurelia nukkui sikeästi kärryissään, pääsin kahvittelemaan ja vielä kauppaan ja kotiinkin ennenkuin heräsi :)

Kotimatkalla näin jo kaukaa, että bussi on pysäkillä, mutta en jaksanut juosta liukasta alamäkeä kaikkine ruokakasseineni vaunujen kanssa. Ajattelin, että suosiolla odotan seuraavaa bussia. No kun pääsin pysäkille, bussi oli siellä edelleen ja ehdinkin juuri sopivasti kyytiin. Voi että kun pienistä asioista voi tulla hyvä mieli! :)

Kotona tein lounaan päätteeksi tosi hyvää (vähähiilarista) jälkkäriä. Resepti tuttuun tapaan hatusta ja määrät sinnepäin. Tämä suunnilleen neljälle henkilölle. Blenderiin:

2 kypsää avokadoa
200g pakastemustikoita
200g pakastemansikoita (kotimaisia)
n 2-3dl vettä(määrä riippuen haluaako lusikoitavaa vai juotavaa)
loraus kookoskermaa
8 tippaa steviaa tai muuta makeuttajaa mieltymyksensä mukaan

Koristeluun mustikoita ja raakakaakaopalasia. Nam! :) Avokado toimii yllättävän hyvin smoothieissa ja muissa sen tapaisissa mössöissä. Tässäkin ennakkoluuloilleni kyytiä.

Ja päivän kohokohta on vielä edessä. Olen nimittäin menossa illaksi erääseen harrastukseeni, jota en ole päässyt pitkään aikaan harrastamaan (kutsuttakoon vaikka ompeluseuraksi ;). Mieheni suostui jäämään kotiin vauvan kanssa. JEE!! :) Nähtäväksi jää nukahtaako vauva ilman tissiä vai onko vielä hereillä kun tulen kotiin.

Iltaöinen lisäys: Arvata saattaa, että harrastaminen oli mahtavaa :) Hyvä juttu oli, että sain autokyydin kotiin, joten olin kotona ajoissa. Aurelia oli jo nukahtamaisillaan ja hyvin oli mennyt.

Kun aloitin bloggaamisen ajattelin, että teen tätä vain omaksi ilokseni, että ei sillä niin väliä lukeeko tätä kukaan. Mutta tosi ihanaa on huomata, että blogistani on tykätty! Kiitos kaikille, jotka ootte kommentoinu FB:ssä, ne vasta päivän hyvisjuttuja onkin ollut :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2.3.11

  Henkka! Ihana blogi! Mä oon pitkään ajatellut kanssa, että olis kiva pitää blogia. Ehkä jotain kuvapäiväkirjan tyylistä edes. Me eletään niin ainutlaatuisia hetkiä pikkuisten kanssa, että nää ajat pitää muistaa :)Mennin metkuista me ollaan kirjoitettu lähinnä mummoille, mut oma blogi olis oma :) Kiva lukea sun löytämistä hyvistä asioista. Pitää pistää tää blogi suosikkeihin :)
  t.Anni(jungmanni)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Anni! :) Ja vauvablogihan olisi huippuidea! Jostain näin, että nettiin voi tehdä myös blogityyppisen vauvapäiväkirjan, mitä pääsee kattomaan vain valitut ihmiset.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6.3.11

  Ooh ja aah... ihanan kuuloinen karppijälkkäri, pitää kokeilla heti ens viikolla, kun taas kokeilen entistä karpimpaa elämää...

  T:Elina K.

  VastaaPoista
 4. Karppaus on kyllä hyvästä :D

  VastaaPoista