maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jalokiviä ja yhdessäoloa

Sunnuntai on hieno päivä. Ulkona on rauhallista ja hiljaista, liikennettä tosi vähän. Kaupat kiinni (ainakin klo 12 saakka) joten ei ole syytä lähteä hötkyilemään minnekään. Saa tosiaankin nauttia rauhallisesta elämänmenosta.

Pelasimme Afrikan Tähteä. Yleensä saan vain tyhjiä tai rosvoja, mutta tällä kertaa sain jalokiviä ja itse Afrikan tähdenkin! Tosin se ei tällä kertaa tuonut voittoa... Mutta hei, Afrikan tähti Slave Coastilta!

Kuva by googlen kuvahaku

Aurelian päiväunikärrykävelyllä oli tosiaankin sunnuntaisen hiljaista. Yhtäkkiä eksyin kirkon laskiaismyyjäisiin. Sieltä tarttui mukaan Marttojen tyllipallo. Toimii kuten siivousrätti tai hankaussieni, mutta kuulemma paljon parempi. Ja varsinkin paljon makeemman näköinen!! Pitää kai sitten ryhtyä siivoomaan :)

Tylleröinen palleroinen

Huomasin, että lumi on sulanut tosi tehokkaasti. Vihdoinkin!

Leikkipuiston lelut ja roskis näkyy jo!


Ja kohta muutakin!


Tänään oli niin hyvät bussikuskit, ettei tosiaankaan ole ennen ollut! Olin lähdössä salille Aurelia mukanani ja kun bussi tuli kuski avasi oven ja pahoitteli, että kyydissä on jo kolmet (!) vaunut. Olin hieman harmistunut ja ajattelin jääväni odottamaan seuraavaa, puolen tunnin päästä menevää bussia. Kuski kuitenkin viittoili, että tulehan tänne eteen kyytiin. Ja niin nousin vaunujen kanssa etuovesta sisään :) Kuski oli tosi hyväntuulinen ja iloinen, vanhempi suomalainen mies. Jutteli kaikkia lupsakoita juttuja. Lisää tällaisia kuskeja!!

Kotimatkaan pääsimme hieman liian myöhään. Lisäksi jouduimme odottamaan bussia 20min. Ja kun se vihdoin saapui, kyydissä olikin jo kahdet vaunut. Olin aivan hajalla, että voi ei, emme kai näin myöhään illalla joudu odottamaan vielä toiset 20min seuraavaa bussia? Mutta tämäkin huippuhieno kuski päästi meidät kyytiin! Tuli vasta nyt kirjoittaessa mieleen, että olikohan kyseessä sama mies? Bussin hymynappula ollut ahkerassa käytössä tänään :)

Työhuoneessamme on nyt samalla työpöydällä vierekkäin minun PC ja mieheni läppäri. Nyt istuskelemme tässä vierekkäin näpyttelemässä kukin omia juttujamme. Jollain lailla paljon hienompaa kuin tehdä samaa yksikseen :)


1 kommentti: