perjantai 4. maaliskuuta 2011

Omenapoliisi

On myönnettävä, että hyvien asioiden bongaaminen on tuonut arkeeni enemmän hyvää mieltä. Elämä oikeasti tuntuu muuttuvan valoisammaksi kun ikävämmänkin päivän päätteeksi käy läpi tapahtunutta ja poimii sieltä esille vain hyvät jutut. Eikä se ole edes niin vaikeaa kuin aluksi ajattelin. Kyllä ihan aina löytyy jotain hyvää. Eikä tarvitse teeskennellä tai leikkiä ruotsalaista ;P

Kävimme Aurelian kanssa avoimessa päiväkodissa ensimmäistä kertaa ja mukavahan se oli. Yleensä meillä menee aamuhässäkässä niin paljon aikaa, ettei ehditä sinne (se on auki 9-12). Voisi toistekin yrittää!

Ruokakaupan kassatäti ei tyrkyttänyt minulle "pientä pussia" vaikka ostin pakasteita ja se sai minut niin iloiseksi, että kiitin häntä erikseen siitä :) Säästäkäämme luonnonvaroja ja nopeuttakaamme kassa-asiointia!

Tässä tunnelmia päivän kauppakeskuskäynniltä.Salilla kuulatreeniä tehdessäni viereeni tuli vanhempi rouva kuulailemaan ja oli varsin tuskastuneen näköinen, kun kuula ei oikein totellut. Varovasti kysyin haluaisiko hän muutaman kuulavinkin. Täti huokaisi helpotuksesta ja suhtautui erittäin myönteisesti neuvoihini. On se aina kivaa kun voi olla avuksi!

Kotibussipysäkillä oli limusiini. Portsareiden näköiset kuljettajat olivat mielissään kun otin autostaan kuvia.Tein tosi hyvää ja yksinkertaista iltapalaa. Ja vissiin ihan terveellistäkin.

250g puolisulaneita pakastemansikoita
1 luomuavokado
1 rkl kookosöljyä
1 rkl acaimarjan jauhetta

Kaikki blenderiin ja sitten naamariin. Ihanan rahkaisa ja kermaisa koostumus, vaikkei siinä kumpaakaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti