sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Eespäin sano mummo lumessa

Kalanmaksaöljy näytti niin houkuttelevalta tänä aamuna kun otin sen hopealusikalta ja aamuauringon säteet heijastuivat kullankeltaisesta pinnasta, että piti ottaa toinenkin lusikallinen. Ja tietysti vielä valokuvaa varten kolmas. No mutta omegathan ovat terveellisiä! :)


Öljyesittely

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Koska oli lämmin, pysähdyin avaamaan takkiani. Vastaan tuleva mummo pysähtyi ja aloimme jutella. Mummo oli mukavan reipas ja kertoi nauttineensa tästä kuluneesta talvesta kokoajan, koska se oli tuonut mieleen nuoruuden talvet Kemissä. Tästä mallia valittajamummoille! Eläköön reippaat ja hyväntuuliset mummot!Tulen hyvälle mielelle aina kun onnistun saamaan jonkin hyvän asian tosi edullisesti (kukapa ei...). Tänään lounastin Wok Up-ravintolassa. Kun en halunnut annokseeni riisiä/nuudeleita enkä kastiketta, sain annoksen hintaan 4,64e! Normaalihinta on jotain 8-9e kieppeillä. Oli hyvää ja voin suositella!

Saisinkohan sponssirahaa jos pyytäisin?

Kauppakeskuksen ilmapallopäivät alkoivat olla lopuillaan. Hyvä. Iso nippu palloja oli nähnyt parhaimmat päivänsä, eivätkä jaksaneet enää lentää, mutta Aureliaa se ei haitannut yhtään.Illalla jumppasin itseni tosi hikiseksi. Teki hyvää :)

Mieheni tekee Vorschmackia iltapalaksi. En ole aikaisemmin maistanut, mutta vaikuttaa hyvältä!!

Jotakin tämäntapaista odotettavissa.

1 kommentti: