torstai 10. maaliskuuta 2011

Päikkärit ja IT-detox

Ulkoilimme kolmistaan, minä, mieheni ja Aurelia. Aurelia jaksoi kävellä tosi paljon ja halusi sitten ehdottomasti mennä kauppaan. Siispä menin Aurelian kanssa ostoksille ja hän käyttäytyi tosi hyvin kaupassa!

Päivän paras hetki oli ehdottomasti päikkärit! Aurelia lähti iskän kanssa vaunukävelylle ja minä laitoin piikkimaton sänkyyni ja nukahdin tosi syvään uneen. En edelleenkään tiedä kuinka kauan nukuin, koska en muistanut katsoa kelloa.

"Päiväunet" googlen kuvahaussa antoi tämän :)

Löysimme, tai oikeastaan mieheni löysi kirpparilta edullisia ja hyviä kuravaatteita Aurelialle. Kohta niille onkin käyttöä!

Postilaatikosta tipahti bassolehti :)

Olosuhteiden pakosta suoritin tänään IT-detoxin. Se oli aika rankkaa: putsasin minun ja mieheni yhteiseseltä läppäriltä pois kaikki minun jutut. Siis ihan kaikki (toki siirsin tärkeimpiä juttuja irtomuistiin). Mm. 8Gt musiikkia meni bittitaivaaseen... Se oli paha paikka. Nyt läppäri on kokonaan mieheni käytössä. Mutta oli siinä jotain hyvääkin: nyt minulla on oma tietokone ja tälle kovalevylle pitäisi mahtua reippaasti enemmän tavaraa kuin läppärille. Voin vähän niinkuin aloittaa kaiken taas alusta kliseisen puhtaalta pöydältä.

Naapurissamme asuu kaupungin työntekijä joka huolehtii mm. lumen auraamisesta. Se on todellista luksusta, sillä hän auraa meidän talon lähiympäristön poikkeuksellisen huolellisesti ja ahkerasti. Nytkin hän oli aurannut lumisohjot pois taloamme ympäröiviltä teiltä ja kun hän tuli kotiin lounaalle isolla traktorillaan hän samalla huolehti myös pihamme loskatilanteen kuntoon. Aivan loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti