maanantai 14. maaliskuuta 2011

Perussettiä

Löysin Gymbossin, jonka luulin "kadonneen" salin pukkariin. No sehän olikin mun juoksutakin taskussa :) Nyt voi taas tehdä huipputehokkaita sali- ym. treenejä.

Mieheni 13v poika antoi minulle liian pieneksi jääneet kumisaappaansa. Niin se maailma menee eteenpäin. Ennen vanhaan minä annoin hänelle itselleni liian pieneksi jääneet (urheilulliset) vaatteet. Nyt siis näinpäin. 

Posti toi Metropolian mainoksen musiikin ylemmästä AMK-tutkinnosta. Se vaikutti erinomaisen kiinnostavalta ja ainakaan en vielä onnistunut löytämään nettisivuiltaan mitään hintaa koulutukselle, joten oletan sen olevan ilmaista. Siis jee, saisi jälleen vähäksi aikaa ilmaiset soittotunnit sekä ilmaiset konserttitilat, säestäjät ynnä muut!

Leikkipuistokausi avattu. Tosin ei siellä vielä mitään ihmeellisiä juttuja voi tehdä. Mutta keinusta tykättiin tosi paljon.


Ulkona vastaan tuli aivan älyttömän söpö pikkukoira.
Tein aivan huippuhyvää häränhäntäkeittoa. Se on sitäpaitsi tosi helppo tehdä, joten jaan tässä reseptin.

n 1kg häränhäntiä (lihatiskiltä kun kysyy)
random pakastevihanneksia sopivasti
pizzamaustetta
tomaattimurskaa
reilustu kuivattuja valkosipulisiivuja (saa punnitse&säästä -kaupasta)
vettä

Kaikki ainekset laitetaan isoon kattilaan, vettä vähintään niin paljon, että lihapalat peittyy. Kuumenna kiehuvaksi kannen alla ja laita sitten levy ihan pienelle tai pienimmälle ja anna kiehua hiljaa yön yli. Siis supernam!! Jos haluat hifistellä, niin laita osa pakastevihanneksista vasta aamulla tai ennen syömistä varten lämmittämistä niin niissä on vähän enemmän pureskeltavaa. Suolaa kannattaa vielä laittaa omalle lautaselliselleen.

Bussissa oli jälleen tuttuja. Vissiin alan jo kotiutua tänne Espooseen :P

Pääsin mukaan lempparijumppaani, vaikka se olikin täynnä.

5 kommenttia:

 1. Mulle tuli myös se yamk-posti. Mietin tossa, että kun erikoistumisopinnot maksaa 168 euroa, niin tuskin toi ainakaan sen kalliimpi voi olla, Jos jotain maksaa :)

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli myös tuo YAMK mainos! Kiva blogi! Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. Lueskelinkin heti netistä vähän lisää, erikoistumisopinnot on näköjään 250 euroa. Mutta yamk-opintojen kohdalla ei kyl löytyny mitään hintoja ja siihen on ilmeisesti mahdollista hakea opintotukeakin... Houkuttelis kyllä kovasti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos hei näistä kommenteista! Eiköhän haeta kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Heippa Henrica, olen ihan rakastunut blogiisi! Hihkuin ja hekottelin täällä kotona ääneen monelle jutullesi. Ja nyt tupsahti pikku pianistitkin blogiin, kivaa.

  Pyhät pyssyt, mitähän siippa sanoo, kun kokeilen reseptiäsi =)! Olet hurja mimmi!

  VastaaPoista