perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ankkoja lammessa

Lähdin aamusta salille. Matkalla näin bussin ikkunasta kolme peuraa!

Salin lapsiparkki oli ihan täynnä. Ystävällinen hoitaja kuitenkin antoi minulle luvan mennä puoleksi tunniksi salille. Olipas supertehokas puolituntinen!

Pikapuntin jälkeen jäimme Aurelian kanssa lapsiparkkiin hengailemaan, sillä Aurelia viihtyi siellä niin hyvin, ja minulla ei ollut mitään kummempaa tekemistä. Parkki oli tosiaan ihan täynnä, joten ylimääräisen aikuisen läsnäolo oli kaikkien ilo. Siis varsinkin minun. Pienet lapset ovat niin ihmeellistä seuraa :)

Lähdin parkista kävellen kotiin (ehkä 4km) toisen jumppariäidin kanssa. Matkalla juttelimme kaikenlaisesta maailman menosta. On kyllä mukavaa jutella ihmisen kanssa, jonka ajatukset ovat samoilla linjoilla! Puistossa oli tosi paljon sorsia, paljon enemmän kun sain kuvaan mahtumaan.

Ankkalampi

Posti toi Panu Pärssisen Kontrabassokirjan. Kaksikielisen kirjan ruotsinnos on osittain minun tekemä ja oli aika mukava yllätys, että ei se käännökseni nyt niin kökkö ollutkaan :) Tämän kirjan seurassa riittää puuhastelemista! (Kunhan nyt saisin sen basson myös...)
Illalla lähdin hauskalle pikkukeikalle Martin Wegelius -Instituutin uuden toimiston avajaisjuhlaan. Paikan päällä oli MWI:n omistama basso, joten pääsin helpolla roudauksen kanssa. Yhdet treenit puoli tuntia ennen keikkaa ja kaksi helppoa ja lyhyttä perusbiisiä. Leppoisa soittopoppoo ja pienimuotoinen ankkalampitilaisuus. Mukavaa :) Aurelia ihmetteli kummitätinsä kanssa elämän ihmeellisyyksiä sillä välin kun soitin. Tilaisuudessa tarjoiltiin myös herkullisia leivoksia, joiden koristuksena olivat ananaskirsikat.

Aurelia kävi hakemassa ananskirsikan

njam njam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti