lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kissatossut

Menin salille vaikka olin vielä hieman huonossa hapessa (vatsatauti vieraillut, nyt jo loppusuoralla). Näin Aurelia pääsi lapsiparkkiin leikkimään ja minä pääsin toteuttamaan pitkään haaveilemaani askartelua. Kiikutin kaksi kahvakuulaa ohjaajapukkariin ja hioin kuulien kahvat  salaa kotoa tuomallani hiekkapaperilla. En saanut ihan kaikkea maalia irtoamaan, koska paperia oli liian vähän, mutta selkeästi käyttökelpoisemmat kahvat tuli. Sitten vain pokalla vein kuulat takaisin paikoilleen. En ehtinyt jäädä testaamaan niitä, ensi kerralla!

Jos jotain hyvää pitää löytää tuosta vatsataudista, niin ainakin se, että se oireili alakautta eikä yläkautta. Lisäksi sain ilmaisen minilaihdutuskuurin samalla, sillä ruokahalu oli poissa, enkä joutunut kärsimään nälkää yhtään ja kalorit tosiaan ryöpsähtelivät ulos :P

Löysin Aurelian kissatossut. Ne olivat jääneet jumppalan lapsiparkkiin ja tupsahtivat siellä yhtäkkiä eteeni. Aureliakin oli innoissaan, kun tykkää tuosta Hello- kissasta niin kovasti.
 


Näin ex-oppilaani äidin Ruohonjuurikaupassa. Opetin pikkupoikaa kauan sitten, hän oli poikkeuksellisen musikaalinen ja taiteellinen. Oli kiva kuulla, että nyt jo ladonoven kokoinen nuori mies on edelleen kiinnostunut musiikista ja soittelee sähköbassoa kaikenlaisissa omissa jutuissaan.

Unohdin ostaa luomuomenasosetta Ruohonjuuresta, mutta sitä olikin meidän lähikaupassa.

Mieheni tuli kotiin oletettua aikaisemmin.

Etsin netistä kovasti Helinä Siikalan ”Voiman ja ilon käsikirjaa”, mutta kaikkialla se oli loppuunmyyty. Sitten mieheni klikkasi muutaman klikkauksen ja löysi sen! Olen lukenut kirjan aikaisemmin ja se on erittäin hyvä. Nyt tuli tarve lukea se uudestaan ja hienoa, että saan sen kohta! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti