keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Toimintaa!

Aurinkoisena aamuna bongasin kevään merkkejä lisää!


Haapapuun silmuja

Pajunkissoja


Hyvä tuuri. Olimme MLL:n perhekahvilassa Aurelian kanssa. Viipotus oli melkoista ja ei kestänyt kauaakaan, kun Aurelia oli kaatanut yllensä lasillisen vettä. No mutta kappas, kahvilassa olikin juuri tänään kirppis, joten eikun ostamaan kuivia ylle. Uusi fleece-puku oli juuri sopiva ja sopivan hintainen (1,50e).

Pallot on kuumaa kamaa

Tennispalatsin edusta oli siivottu sepelistä!! Tuntuipa mukavalta tallustella siitä ohi.Olimme Aurelian kanssa ystäväni, Aurelian kummitädin luona kylässä. Paikalla oli myös muita ystäviä. Oli niin mukavaa nähdä heitä pitkästä aikaa, ovat niin omaperäisiä henkilöitä, että on aina yhtä mielenkiintoista olla heidän seurassaan :) Teimme myös raakasuklaata ja siitä tuli tosi hyvää. Tuli kyllä kerralla suklaakiintiö tosi tehokkaasti täyteen...


Aurelian kummitädillä oli upeasti kukkiva kaktus

Aurinko paistoi vielä kuudelta! Ihan äskettäin kuuden aikoihin oli vielä aivan pilkkopimeää. Kesä tulee :)


Hyvä suklaatankkaus pohjalla suuntasin salille. Yksi salin Personal Trainereistä tuli yllättäen kysymään haluaisiko joku tulla koekaniiniksi kuntotestaukseen, jota hän oli suunnittelemassa asiakkaalleen. No yllytyshullua ei tarvitse montaa kertaa pyytää :P Meno oli älytöntä. Yksi liikkeistä oli pystypunnerrus vuorokäsin kahdella 5kg käsipainolla niin monta toistoa kun jaksaa. No, tein ja tein ja ähkin ja tein. Sitten jalatkin alkoivat tutisemaan ja sormet puutua, mutta vain jatkoin ja jatkoin. Suuta kuivasi ja melkein huimasi ja minä vain jatkoin... Lopuksi PT käski lopettaa ja olin tehnyt 200 toistoa. Hieman yllätyin itsekin....  Vissiin yli 75 toistoa jo lasketaan aika hyväksi suoritukseksi... Raakasuklaan piikkiin! ;)

Kotona odotti riemastuttava yllätys. Kutsu apurahojen jakamistilaisuuteen!!! En saanut tietenkään lähellekään sitä summaa, mitä olin hakenut, mutta jotain kuitenkin! Nyt sitten rentoutuskonsertteja järjestämään! <3


3 kommenttia:

 1. Anonyymi17.3.11

  Heei, onnittelut apurahasta! Samanlainen inbjudan pöksähti meidänkin postilaatikosta sisään, jee. :) Oletko menossa jakojuhlaan?
  ReettaV

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ja onnittelut teillekin!! En vielä tiedä oonko menossa, mutta jos vaikka samalla kyydillä pääsis, niin mikäs siinä :) Soittelen sulle!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18.3.11

  Joo, jos saan auton ja pääsen lähtemään, niin tottakai saat kyydin! Reetta

  VastaaPoista