torstai 17. maaliskuuta 2011

Ei lopputulos vaan prosessi!

Aamulla nukuimme "pitkään", eli suunnilleen kahdeksaan saakka. Teki hyvää!

Avoimessa päiväkodissa oli askartelupäivä. Käytännössä lapset saavat sotkea ja äitien EI TARVITSE siivota, vaan TÄTIT SIIVOAA! Huippua!! Tarkoituksena oli askarrella marakasseja purkeista ja kuivatuista pavuista/linsseistä/herneistä. Aurelia oli erittäin kiinnostunut tästä, nyperteli linssien kanssa ainakin puoli tuntia. Sitten lopulta koko linssipurkki lensi lattiaan... :) Mutta äiti sai vain juoda kahvia ja tätit siivosi <3 Marakassi sen sijaan ei tullut valmiiksi, eikä se haitannut Aureliaa laisinkaan. Tuli mieleen, että aikuisenakin voisi asennoitua, että ehkei asioita aina tarvitsekaan arvioida lopputuloksen perusteella vaan itse prosessi on se juttu!!


Prosessi käynnissä :)


Bongasin taas kevään merkkejä. Musta lumikasa irvisti minulle kuin mikäkin ryhävalas :DOli opettamassa ainokaista basso-oppilastani ja myönnettäköön, että oikeastaan se opettaminen on kyllä aika hauskaa! Yllätin jälleen itseni käyttämällä niin hupsuja vertauskuvia, että itseänikin alkoi naurattaa :DD Musisoiminen on mukava juttu :) Pääsisipä itsekin useammin musisoimaan!

Reppuni oli tallella! Huomasin sen puuttuvan kun istuin kotibussissa. Eikun takaisin Kamppiin ja sieltähän se löytyi lastenhuoneesta. Huippua! (mutta miten voi olla niin hajamielinen??!!!)

Illalla sain soittaa hetken! Nyt on kova into treenata, kun on muutamia keikkoja tiedossa ja tuli tuo apurahakin. Vaikka niin kovasti kyllä haikailen sen oman bassoni perään... Kuulemma menee vielä tovi...

Luulin tulevani tosi kipeäksi tuosta eilisestä kuntotestistä, mutta jaksoinkin koko päivän ihan helposti. Pikkasen tuntuu vasemman käden ojentajassa, muuten ok. Toisaalta se lihasjumi voi kyllä jysähtää vasta huomenna... 

Hehe... kun riisuin farkut, niin huomasin, että lahkeet ovat täynnä linssejä. Mistähän ne ovat voineet sinne tulla.....?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti