maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kevätpäiväntasaus

Tämä on hieno päivä. Valoa ja pimeyttä tasavertaisesti. Ja valon määrä on vielä lisääntymään päin!Aamupuntti:  Menin heti aamusta salille. Tein vanhoja kunnon punttiliikkeitä enkä yhtään funktionaalista kikkailua. Tai no joo, vähän, mutta tosi vähän ;) Oli piristävää vaihtelua.Lapsiparkki: Kun tulin salille, parkissa oli vain muutama isompi wiitä pelaava lapsi ja mietin, jaksaakohan Aurelia viihtyä siellä. Eipä aikaakaan kun parkkiin tulikin Aurelian vauvakaveri! Yhdessä he heittelivät palloa ja touhuilivat. Hieno juttu!

Jumppa-/juttukaveri: Treenin jälkeen menin hakemaan Aureliaa parkista. Myös Aurelian vauvakaverin äiti, eli minun jumppakaverini tuli paikalle. Syötimme lapsiamme ja juttelimme jumppajutuista ja muista. Se oli  varsin innostavaa.

Lounas: Puntin jälkeen Aurelia nukahti ihan saman tien vaunuihin ja menin lounastamaan cittarin kahvioon. Se on huippupaikka siksi, että siellä ei soi musiikki! Pystyin lukemaan hesarin ja iltasanomatkin ihan rauhassa luottaen siihen, että Aurelia nukkuu kuin tukki.

Töitä: Olin jälleen opettamassa. Tunnin jälkeen Aurelia tuli luokkaan ja osoitteli innostuneena: ”Bsss, bsss, bsss” (suom. ”basso, basso, basso”) ja halusi sen jälkeen soittaa pianoa. Ihana pieni tyttö!

Hehe, googlen kuvahaku tietää :D

Ruokalöytö: Ruoka-nimikkeen alla myydään vaikka mitä kummallisinta. Harrastuksenani syynään purkkeja ja pikkuprinttejä ja innostun ja ilahdun jos teen jonkun käyttökelpoisen löydön. Tämänkertainen oli pakastealtaasta Euroshopperin 1kg wokkivihannekset. Oli edullinen ja sisälsi juuri mitä wokkivihanneksilta voi toivoa: porkkana, selleri, sipuli, parsakaali, vesikastanja. Ei siis mitään minimaissia ja suikaleperunoita.

Koti-ilta: mikäs sen mukavampaa kuin puuhastella kotijuttuja ja katsella kun lapset nauttivat yhdessä leikkimisestä. Nyt istuskelemme mieheni kanssa vierekkäin naputellen kumpikin omaa konettaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti