perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kumpparit ja villasukat

Tänään(kään) ei tarvinnut kauaksi lähetä hyvien asioiden etsintään. Olimme Aurelian kanssa lähdössä avoimeen päiväkotiin ja kotipihalta kadulle päästyämme hyväntuulinen koiranulkoiluttajatäti pysähtyi juttelemaan. Todettakoon (jos vaikka joku lukee tätä vasta parin kuukauden päästä), että tänään oli kevään ensimmäinen oikein todella synkkä ja märkä loskapäivä joten oli aika yllättävää tavata iloinen ihminen kadulla. Tämä täti vinkkasi myös hauskasta uutisesta, minkä oli hesarista bongannut. Onneksi välillä mukaviakin uutisia :)


Avoimessa päiväkodissa oli mukavaa. Yllätyin siitä, kuinka paljon "bussituttuja" kotiäitikavereita minulla on ja tämän oivaltaminen sai hyvälle mielelle.

Sitten lähdin kärrykävelylle ja piti käydä vaihtamassa kunnon kumisaappat jalkaan. Ja tietysti villasukat myös. Olivat kyllä päivän pelastus!

Omat rähjäloskakumpparit

Nää olis paljon makeemmat.


Kadulla kaksi tyttöä jakoi jotain Vihreä tee -pastillimaistiaisia. Koska olen lukenut "Petos lautasella"-kirjan, niin piti tietysti lukea pikkupräntti. Hymistelin hiljaa itsekseni, että taas kuluttajaa huijataan ja salettiin sitä vihreää teetä on jotain 2%. No sainkin sitten hyvät naurut: vihreää teeuutetta 0,07%  LOL :PKaupassa oli Senegalilaisia kirsikkatomaatteja alennuksessa. Aureliallekin kelpasi ja se on aika tarkka mittapuu.


Illalla koko perhe oli koolla ja söimme yhdessä illallista. Se vasta on hienoa perjantai-illan viettoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti