tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sauna

Oli ihana lämmin ja aurinkoinen aamu! Linnut lauloivat ja kirmailivat ahkerasti bussipysäkin lähipensaissa. Äänitallenne olisi ollut tosi paikallaan tätä blogia varten, mutta tekniset taitoni eivät ihan riittäneet...

Venyttelytuntini onnistui jälleen. Jännitän sitä usein päiviä etukäteen. Nyt jännitin sitä, miten ihmiset suhtautuvat tämänkertaiseen musiikkivalintaani. Nimittäin soitin gregoriaanista kirkkomusiikkia, ei siis ihan perinteisintä jumppa- tai edes venyttelymusiikkia. Mutta se sopi ihan tosi hyvin ja ainakin ne asiakkaat, jotka uskalsivat antaa palautetta tykkäsivät samoin. Ehkä jumpparit siksi suhtautuvat hyvin omituisiin musiikkivalintoihini kun mainostan niiden olevan samalla musiikkiterapiaa :) 

Ostin itselleni kukkia :) Olen vuosia haaveillut orkideoista, mutta en ole raaskinnut ostaa niitä, koska ne ovat niin kalliita ja pelkään, että niiden hoito on liian vaikeaa ja menee vain rahat kompostiin. Prismassa on jo jonkin aikaa myyty orkideoita tosi halvalla, mutta en ole viitsinyt ostaa kun ulkona on ollut niin kylmä, etteivät jäätyisi kotimatkalla. No tänään sitten vihdoin toteutin tämän haaveen. 5,90e oli mielestäni aika sopuisa hinta. Toivottavasti jaksavat kukkia pitkään :)
Aurelian nukkuessa päikkäreitä haahuilin toimettomana pitkin poikin vaunuja työnnellen. Yllättäen yksi naapuri tuli vastaan ja kysyi haluaisimmeko me läjän fysioterapiaoppikirjoja. No totta ihmeessä :) Vaikuttavat oikeasti kiinnostavilta!


Illalla Aurelia viihtyi niin hyvin lapsiparkissa, että päätin kerrankin nauttia elämästä ja menin jumpan jälkeen saunaan. Niin ihanaa! Ennen saunaan menoa kävin tarkistamassa lapsiparkkitilanteen. Aurelia seisoi lattialla lojuvan hulahulavanteen sisällä ja keikutteli lantiotaan Titi-nallen tahtiin. Kun puolen tunnin päästä tulin takaisin, hän oli edelleen uppoutunut samaan puuhaan :) Eikä olisi halunnut vieläkään lopettaa.

Kotimatkalla Aurelia nukahti vaunuihin. Ei herännyt vaikka riisuin ulkovaatteensa, nostin hänet omaan sänkyynsä ja laitoin unipussin sisään. Oli aika erilainen ilta. Pystyin ihan rauhassa kokkaamaan iltapalaa ja puuhastelemaan asioita.

Pienimuotoista blogin ulkoasun säätämistä. Mukavaa askartelua sekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti