lauantai 21. toukokuuta 2011

Lauantaipäivä

Nissein, ilo silmälle.
Mukavan leppoisa lauantaipäivä. En ehkä ole tajunnut, että konserttini on huomenna. Vaikka toisaalta en yleensä muutenkaan jännitä esiintymisiäni. Kiva juttu, että konsertti on herättänyt kiinnostusta. Toivottavasti ihmiset löytävät paikalle! Ja toivotaan, että lehdistönkin tyypit innostuisivat! :)

Nyt on uudet silmälasit. Oikein kotiäitisellaiset ;) Maksoivat nolla euroa. Ihan passeli hinta.

Tein aamupalaksi tosi tehokasta pirtelöä jolla nälkäkin lähti. Tosin hörppäilinkin sitä kolmisen lasillista. Tässä pikaisesti mitä se sisälsi, tarkemmin meinaan selittää kunhan saamme mieheni kanssa perustettua terveyshihhuliaiheisen ruokablogin :)Kristallinen aamusmoothie
Liotettuja manteleita, chiaa ja villiaprikoosia
½ avokado
1 raaka luomukananmuna
1 tl ashwagandhajauhoa (huh, piti copypeistata cocovin sivuilta, ei tuollaista osaa kukaan kirjoittaa!!)
3 tl lucumajauhoa
4kpl inkiväärivalkosipuliteestä tehytä jääkuutiota
ripaus vaniljaa ja steviaa
vettä


Tänään on ulkoiltu, fillaroitu (Aurelian nukkuessa pyörävaunussa) ja notkuttu leikkipuistossa. Siellä oli myös orava. Se juoksi karkuun minkä ehti, kun kaikki lapset halusivat pällistellä sitä. Sitten se aina välillä taas kurkkasi jostain toisesta paikasta ja lapset ryntäsi sinne :)Aamulla kävin armybicissä. Siellä oli ihan hulluja ihmisiä. Ja treenikin oli sen mukainen. Huh huh... Mahtava meininki. Toivottavasti huomenna olen kuitenkin hyvässä hapessa :)

Kevätterveisiä meidän pihalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti