lauantai 7. toukokuuta 2011

Pohdintaa hyvisblogin tiimoilta

Otsikossa lupailen, että "mitä enemmän kiinnitän hyviin asioihin huomiota, sitä enemmän niitä tupsahtaa eteeni! Ei mitään niin huonoa, etteikö siihen mahtuisi jotain hyvääkin." Ja sitten mietin "Hmm... onkohan näin? Otan selvää: olen aloittanut hyvien asioiden bongauksen. Olet tervetullut seuraamaan projektin etenemistä!" 


On aika hieman tarkastella projektin etenemistä. Aluksi etenin kovaa tahtia tässä hyvisbongauksessa, sillä asia oli kuitenkin melko uutta. Lähdin kotoa ulos asioilleni samalla toiveikkaana ajatellen, että mitähän hyvää tällä kertaa tulee vastaan. Ja niitähän tuli! :) Aika pian kuitenkin hyvisjuttuihin tottui. Nykyään hyvät tapahtumat ja sattumat eivät ehkä enää tunnu niin ihmeellisiltä, vaan niistä on tullut melkeinpä "tavisjuttuja".  Eli "hyvä" on muuttunut elämässäni "perusolotilaksi". Ehkä se on samalla hieman menettänyt hohtoaan, muuttunut arkiseksi, mutta pidän sitä kuitenkin edistyksellisenä asiana. 

Samalla huomaan myös, että yleinen valittamiseni on vähentynyt merkittävästi! Ennen saatoin mummeleiden kanssa valitella kilpaa bussipysäkillä. Nykyään jos mummelit valittaa sitä sun tätä, osallistun helposti  ja luontevasti keskusteluun tuomalla hyvän näkökulman esiin. "Ihan kiva kun on niin virkistävä ilma!" saatan vastata hymyillen kun mummo päivittelee kuinka kamalaa ja kylmää ja sateista ja sitä ja tätä taas on. Ja olla oikeasti sitä mieltä.

Lähtökohtani bloggaamiseen oli, että teen tätä itselleni ja ehkä joku saattaa joskus tätä lukea vahingossa... Mutta on kyllä tosi ilahduttavaa, että niin monet ovat tykkäävät ja kommentoivat sekä blogissani, että facebookissa. Kiitos teille siitä! :)

Miten tästä eteenpäin? Perus päivittäisiä hyviä asioita ovat Aurelian kanssa touhuamiset, ulkoilut, luonto, terveys, soittojutut sekä urheileminen. Ajatuksessani on pikkuhiljaa laajentaa tätä hyvien asioiden bongausta myös henkiseen ja filosofiseen suuntaan. Toivottavasti pysyt perässä, rakas lukija! :)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi7.5.11

    Pysyn matkassa, on ihana lukea tätä sun blogia joka päivä!

    T. Pikkuserkkusi Tuusulan landelta

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla! :)

    VastaaPoista