lauantai 28. toukokuuta 2011

Saippuakuplia

Tänään satuin lukemaan erittäin surullista blogia (täällä, jos oikeasti haluat tietää). Sydämestä kirpaisi pahasti ja kyyneleet valuivat. Menetyksestä seuraavaa kaipuuta oli kuivailtu niin vahvasti ja kauniisti. Sympatiani ja kaikki mahdolliset hyväntoivotukset ovat täysin tämän henkilön puolella. Ja olen kirjoittajalle kiitollinen. Nimittäin aihe sai minut jälleen tajuamaan, kuinka valtavan hienosti minulla on asiat elämässä! Se sai minut tuntemaan syvää onnea ja kiitollisuutta tässä tavallisessa ihan kiva -arjessa. Näin ne vastakohdat korostavat toisiaan, eikä kai ole toista ilman toista?

Mukava yllätys oli, kun bussissa oli tuttu kotiäiti Emma-tyttärensä kanssa menossa samaan kauppakeskukseen meidän kanssa. Päätimme mennä yhdessä kahvittelemaan ja päädyimme juoksentelemaan pikkupalleroisten perässä kahvikupit kädessä :) Mutta kyllä niin mahtava juttu, että on näitä kotiäitikavereita!

Ainoa kuva minkä ehdin ottaa, ennen kuin Aurelia nappasi kameran.

Aurelia nukkui todella sikeät ja pitkät päikkärit. Ehdin sinä aikana käydä Sibelius-Akatemian pian entisessä bassoluokassa. Kohta edessä on muutto musiikkitaloon ja ennen sitä kaikki kenellekään kelpaamattomat tavarat lentävät roskalavalle. No eipä sieltä kyllä mitään kovin tärkeää löytynyt, mutta sitäkin mukavempaa oli tavata entien opiskelutoverini ja pitkästä aikaa höpötellä bassojuttuja!

Narinkkatorilla oli kirsikkapuita ja riippumattoja ja vaaleanpunaiseen pukeutunut nainen jakoi ilmaista suklaata. Siis aika megajees niinQ :P


Kaupassa oli vihdoin luomukirnuvoita. Piti heti hamstrata 6 pakettia, kun ei voi tietää milloin sitä taas saa... Se on niin älyttömän hyvän makuista, että voisin syödä ihan pelkältään... Ja hieno juttu on myös se, että tämä luomu/terveyshihhulointi alkaa olla niin kova trendi, että ihan tavallisistakin kaupoista alkaa löytää ostettavaa!


Illalla menimme leikkipuistoon ja Emmakin oli siellä äitinsä kanssa. Palleroiset touhuilivat tuttuun tyyliinsä ja äidit höpöttivät ja puhalsivat saippuakuplia.


Ja koomista oli paikalliset teinit. Ne oikeasti hengailee lauantai-iltapäivällä pikkulasten leikkipuistossa. Yksikin pissistyttö oli niin kännissä, että oksensi. Muuten kyllä pysyttelivät omissa oloissaan eikä häirinnyt leikkiviä lapsia, mutta hyvä juttu, että yhteiskunta puuttuu ja välittää:

Poliisinainen ja teini-ikäiset pikkulapset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti