lauantai 28. toukokuuta 2011

Inspiraatio ja kotiäitibileet

Inspiraatiokuva.
Se on mahtava juttu kun inspiraatio ja flow iskee ja kaikki muu unohtuu! Aurelian nukkuessa parvekkeella ryhdyin googlaamaan erilaisia tutkimuksia liittyen mataliin äänitaajuuksiin ja niiden vaikutuksiin ihmiskehossa. Aivan tautisen kiinnostava aihe! Löysinkin mahtavia tutkimuksia, joita nappasin tuonne Deep Relaxing Sounds -blogiin. Kun on jotain tieteellistä tutkimusta, niin ehkei ihmiset ihan heti ala ajattelemaan, että onpas huuhaata. Kuten lehden X toimittaja joka kysyi, että "onko se sellainen, että toimii vain jos siihen uskoo?".  Äh. No, ehkä joskus nuokin FA-jutut yleistyvät ja ihmiset hyväksyy ne ihan oikeiksi. Mutta inspiraatio oli sitä luokkaa, että ehdin syödä aamupalan jälkeen vasta viideltä iltapäivällä.

Aivovirta piti keskeyttää (onneksi muistin!) jotta ehtisimme ajoissa X-lehden kuvauksiin. Olimme sopineet lähijumppalan kanssa, että voisimme lavastaa konserttitilanteen sinne. Hieman testailin akustiikkaa ja lattiaresonanssia siinä kuvaajaa odotellessa, ja täytyy sanoa, että paras lattiaresonanssi ikinä missä olen kokeillut! Jee, siis mahtava! Suunnilleen lahkeetkin lepatti :) Ja rekvisiittayleisöksi tulleet henkilötkin taisivat huomata saman (tosin heillä ei tainnut olla vertailukohdettakaan...)
Roudauskuva

Illalla oli tylsää, mutta sitten tapahtui mahtava juttu kun keksin soittaa naapurin kotiäitikaverille ja kutsuin meidät heille kylään. Sana kiiri ja pian siellä oli hyvät perjantai-iltapäivän kotiäitibileet :) Selvisi, että muutkin kotiäidit olivat tylsistyneenä kärvistelleet kotona yksin jälkikasvunsa kanssa, joten todella nappitaimaus! Tarjoilukin oli mitä mahtavin, mansikoita, vesimeloonia, savukalkkunaa, juustoja, paprikaa, tomaattia, piirakkaa, pähkinöitä... Kyllä kotiäitinä kelpaa :) Varsinkin näin mahtavassa naapurustossa!

Päivän hyväksi jutuksi on luettava myös urheilemattomuus. On ollut hieman liikaa sitä sorttia tässä viime päivinä, ja tämä tuntui todella tervetulleelta. Eläköön laiskuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti