keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lehdistö, kahvakuula ja lapset

Puhelin pirisi juuri kun olin syöttämässä Aureliaa puiston sisätiloissa. Tilanne oli heimaan kaoottinen ja kovaääninen. "Hei täällä X lehdestä päivää" sanoi naisääni luurissa. Vastasin ärsyyntyneenä "Juu en halua tilata lehteänne. Kiitos!". Meinasin vajota maan rakoon häpeästä kun naisääni hieman vaivautuneena selitti "en ole myymässä lehteä, vaan olisin halunnut hieman kysellä rentoutuskonsertistasi, onko huono hetki?". Toimittaja oli siis ollut konsertissa ja oli kirjoittamassa siitä juttua. Jouduin noloudesta punaisena pyytelemään anteeksi... Mutta siis hieno ja ilahduttava asia, että lehdistöä kiinnostaa! Toivottavasti juttu tulee positiiviseen sävyyn, vaikka niin tökerösti aluksi  puhelimessa käyttäydyinkin. Tästä lähtien kyllä käyttäydyn ystävällisemmin kaikkia puhelinmyyjiä kohtaan, ihan vain varmuuden vuoksi! Ylihuomenna lavastetaan konserttitapahtuma, jotta saavat lehteen myös kuvamateriaalia :)

Aamusta treenasimme kahvakuulaa jälleen leikkipuistossa. Pikkuruiset lapsosemme viipottivat ympäriinsä ja aina välillä saaimme säntäillä heidän perään. Hieman siinä mietimmekin, miten voisi järjestään lapsenhoidon hieman helpommalla tavalla ja silti treenata samalla. Aloinkin saada inspiraatiota jonkinlaiseen leikkipuisto-crossfit-treeniin, missä hyödynnettäisiin esim oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä sekä kiipeilytelineitä.  Ja oleellinen osa treeniä olisi juuri nimenomaan pikkupalleroisten perään säntäily :) Tästä tulee hyvä kuntoilukesä kaikille kotiäideille ja -isille jotka uskaltautuu mukaan! :)

Täällä naapurustossa on niin mukavaa porukkaa! Tänäänkin lähdimme ex tempore naapuriin kylään kun Aurelia kaipasi ikäistään leikkiseuraa. Pikku kaveruksilla olikin kovasti asiaa toisilleen ja äidit emme voineet kuin nauraa kun kaverukset niin vakavasti juttelivat toisilleen "ommii ommii ommii" -kielellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti