keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Tavallinen vai avojaloin tallaus?

Tylsän tavallinen päivä? Onko tänään ollut jotain erityisen hyvää? Tai onko kaikki ollut ihan hyvää

Ainakin hyväksi on osoittautunut blogini. Se antaa minulle sopivasti ajattelemisen aihetta. Etenkin hieman vähemmän mukavissa tilanteissa siitä on hyötyä. Osittain blogini ansiosta tunnen tarvetta skarpata asennejutuissa. ”Kylläpäs ärsyttää. ...Ei mutta pakkohan mun on löytää tästä jotain hyvää, mitä muuten kirjoittaisin blogiini?!” Toimii myös toisinpäin. Kun luen tätä tulee fiilis, että hei, elämänihän on tosi mahtavaa kun hienoja asioita tapahtuu kokoajan.

Tänään oli jälleen niin hienoa venytellä omalla syvävenyttelytunnillani. Sitä voisi hehkutella vaikka kuinka! Minua pyydettiinkin tekemään venyttelybloggaus jumppalan blogiin, ja siinä aionkin hehkutella :) Laitan linkkiä tännekin sitten kun se on julkaistu. Tässä muutama pala: 

Venyttelyasennon tulee olla niin rento, että siihen voisi nukahtaa. Tätä olen testannut myös käytännössä :) Ainoa haaste on, että jos nukahtaa toispuoleiseen venytykseen, niin mistä tietää kuinka kauan pitäisi venytellä toista puolta, että olisi suunnilleen saman verran...?
Venyttelyyn kannattaa asennoitua tyyliin, että ”no nyt saan hyvällä omatunnolla vain löhöillä ja laiskotella”, sillä siitähän siinä on kysymys! Mitä vähemmän ponnistelet ja mitä enemmän lötköttelet ja passivoidut, sen tehokkaampaa venyttely on. Ihan jees, vai mitä? ;)
Venyttele rennosti ja nukahda!

Jotan perää on terveyshihhuleiden muotivillitys "barefoottauksessa". En tiedä miksi sillä pitää olla ulkomaankielinen nimi, ehkä se lisää katu-uskottavuutta ja cooliutta? Kyllä kai kaikki tietää, että paljain jaloin on tosi hyvä olla? Itse ainakin vaistomaisesti otan kengät pois aina kuin suinkaan mahdollista, niin sisällä kuin ulkonakin. Tänään työntelin kärryjä paljain varpain pitkin poikin. Siitä tulee hyvä mieli ja se on tosi kivaa. Ja jonkinlainen vaisto siihen kehittyy, että osaa väistää enimmät koirankakat ja muut ikävyydet.

Muhkeat peikkovarpaat

Ilmaiseksi mainostan hyvää asiaa :)

En voi olla mainitsematta vielä kuinka hyvän makuista kahvi on ollut tänään(kin) :) Ellei siinä olisi niin paljon myrkkyjä, joisin sitä vielä paljon enemmän. Sokkarin kahvilaketju Coffee Houseista saa minkä tahansa take away kahvin, siis vaikka superkalliin lörppötsiinon 0,90 eurolla joka päivä ennen klo 11. Niillä on ihanan lempeää ja aromikasta kahvia, niin sumpit kuin espressotkin.


Tästäkään mainoksesta en saa yhtään rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti