keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Oikeutta kesäisessä kaupungissa

Turku on mukava kaupunki (sanokoot muut mitä hyvänsä)! Upea joki, kauniita taloja ja hassusti puhuvia, iloisia ihmisiä. Minut oli kutsuttu Turun oikeustalolle todistamaan eräässä keississä. Se oli elämäni ensimmäinen kerta ja minua jännitti niin, että kun tuomari kysyi etunimiäni en meinannut edes muistaa niitä. Itse jutun käsittelystä jäi hyvä mieli. Lakimiesnaiset kyselivät ja minä vastasin. Kyllä kai se meni aika hyvin alkujännityksestä huolimatta ja pystyin olemaan skarppina ja ajattelemaan kirkkaasti. Uskon, että saatoin omalla panoksellani auttaa oikeutta toteutumaan. Ja jos nyt katsoisin Ally McBealia, ymmärtäisin siitä ehkä vähän enemmän ;)

Enimmäkseen kuitenkin kulutin aikaani oikeussalin ulkopuolella hengaillen ja vuoroani odotellen. Kaupungilla oi älyttömän lämmintä ja koska olin oikeutta varten pukeutunut pitkiin hihoihin ja lahkeisiin, oli pian melko tukala olo, joten päätin  barefoottailla. Miten mahtavaa se onkaan! Ehdottomasti suosittelen missä ikinä vain oletkin: kengät ja sukat pois! Elämä tuntuu jotenkin paljon oikeammalta ja rennommalta :)

Se kuuluisa silta

Paljasjalkainen turkulainen??

Katoavaa historiaa

Oikeustalon pihalla oli painava pallo

Kotimatkalla pysähdyimme ilmiömäisessä kasvihuoneessa. Harmi, että legendaarinen pupujussi Jussi Valkonen oli kesälomalla. Mutta muuten siellä oli hauskaa ja hyvää fiilistä. Paikka oli jo oikeastaan suljettu kun menimme sinne, mutta siellä vain ihmiset hengailivat ja paikan työntekijä oli ihan rennosti, että hengailkaa vaan rauhassa :)

Kasvihuoneilmiössä riitti tutkittavaa
"Ethän koske?" eikun eihän siinä niin sanottu!

Aina käynnin väärti paikka.

Kotiin tultuamme Aurelia löysi puolityhjän dalmatialaiskoira-ilmapallonsa. En tiedä oliko se Aurelian mielestä likainen vai oliko se modernimman koirankopin tarpeessa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti