torstai 26. toukokuuta 2011

Musiikkijuttuja :)

Tein rentoutuskonsertteja varten oman blogin, tsekkaa täältä. Tarkoituksena oli laittaa pystyyn jonkin sortin kotisivut kun niitä on kyselty niin paljon. Mutta kun osaan vain bloggailla, niin näillä mennään sitten. No anyway, piti katsoa onnistuinko laittamaan sivut niin, että google löytää ne jos hakusanana on "rentoutuskonsertti". No ei se löytänyt. Pitää jotain otsikoita varmaan säätää vielä. Mutta sen sijaan google löysi sillä hakusanalla aika mielenkiintoisen twitteripätkän! Tästä jos mistään tuli hyvä mieli! Jos keräis vähän rohkeutta, niin olisi kyllä äärimmäisen mielenkiintoista ottaa yhteyttä ja ehkä jotain yhteistyötä keksiä...!

Musiikkitiede JY

Olin tänään kevään viimeistä opetustuntia pitämässä. Musiikkiopiston käytävässä oli (ehkä vapun jäljiltä?) kiinnostava vihreä peruukki, jota piti tietysti testata heti. Huomaa myös pinkki rytmimuna :)Lisää musiikkiaiheista juttua. Meinasi olla hieman tylsä bussimatka, joten annoin Aurelian kuunnella musiikkia.


Tässä yksiäänistä laulua n. 1000-luvulta.

Ja tässä Larssonin kontrabassokonsertto.

Oli tänään varmaan muutakin hyvää kuin vain musiikkijuttuja, nää musahommat nyt sattui vain inspiroimaan niin kovasti, että jäivät päällimmäisenä mieleen... No ainakin hienoja kukkia olin näköjään kameraan tallentanut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti