maanantai 23. toukokuuta 2011

Dramatiikkaa ja kosmetiikkaa

Ilmassa oli jännitystä ja dramatiikkaa kun lähdimme leikkipuistoon. Yllämme pörräsi helikopteri, joka pian laskeutui hiekka pöllyten muutaman kymmenen metrin päähän. Sitä vastassa oli paloauto sinisiä lamppuja vilkkuen. Ja tosi paljon pällistelijöitä kamerat kourissaan. Vierailun syy ei selvinnyt, sillä pelastusukot vain hengasivat siinä kentällä. Sitten alkoi salamointi ja kunnon jylinät päälle. Ja vettä kaatamalla. Aika elokuvameininkiä :) Oli kyllä jännää sekä äidille, että tyttärelle. Mutta ei jääty odottamaan helikopterin lähtöä, koska ainoastaan rattaissa oli sadesuoja ja äidillä alkoi olla kosteahkot tunnelmat...


Aurelia näyttää mistä helikopteri tuli.

Menimme leikkipuiston avoimeen päiväkotiin sadetta piiloon. Juuri sopiva maanantaipäivä. Sadetta, sisätiloissa hengailua ja kahvittelua. Taisi kuitenkin olla aika jännä tuo eilinen (konsertti) koska tunsin itseni henkisesti aika väsyneeksi koko päivän. Siispä leppoisa hengailu sopi enemmän kuin hyvin.

Olin juuri jättänyt Aurelian mummon hoiviin päiväunikävelylle ja nousemassa ratikkaan matkalla kohti musiikkiopistoa opettamaan kun ratikan ovesta astui ulos - minun oma rakas mieheni! :) Hauska pieni kaupunki tämä Helsinki. 

Varoitus! Seuraava teksti sisältää paasausta ;)

Okei, superfoodit on superkalliita. Mutta on se aika jännä juttu, että monet naiset laittaa ihan hullusti rahaa kosmetiikkaan, eikä välttämättä panosta syömisiinsä kovastikaan. Joku minipurkki megamahtavaseerumia menee helposti kaupaksi 80e hintaan. Sitä sitten hierotaan epäkuntoiselle iholle ja luullaan, että se jotenkin muuttaisi tilannetta. Tuli vain mieleen, että kannattaisiko ennemmin panostaa siihen, että iholla on laadukkaita rakennuspaloja jo alun alkaen? Jos laittaisikin rasvat, vitamiinit, proteiinit ja muut suusta sisään niin vaikutus ihoon - ja  kaikkeen muuhunkin! - olisi huomattavasti tehokkaampi. Ja lisäksi tosi paljon edullisempaa, vaikka panostaisi niihin rakennuspalikoihin käyttämällä kunnon superfoodeja.

Parhaimmat ihonhoitotuotteet löytyy jostain ihan muualta kuin kosmetiikkahyllystä. Voin lämpimästi suositella ihorasvoiksi sheavoita (myös nimellä karitevoi ja shea butter) sekä kookosöljyä. Sheavoi on tosi paksua tavaraa vaikka sitä laittaisi ihan vähän, eli aivan taivaallista kuiville käsille ja jaloille! Taas kookosöljy on ohutta ja miellyttävän tuoksuista ja sopii ohuelti siveltynä kasvoille ja dekolteealueelle. Mieltymyksen ja fiiliksen mukaan kumpaakin voi käyttää yleisvoiteena ihan mihin tahansa. Ja jos haluaa jotain kalliimpaa mutta toimivaa, niin raakakaakaovoi voisi olla sellainen. Kookosöljyä muuten kannattaa käyttää myös sisäisesti!


250g sheavoita maksaa 15e ja 1kg kookosöljyä 20e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti