keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kahvakuulatreenit puistossa

Tänään toteutin jälleen erään unelmistani :) Järjestimme yhteistuumin MLL:n perhekahvilan aktiivien kanssa  Kotiäitien puistokahvakuulatreenit! Kylmästä kelistä ja informoinnin viimetinkaisuudesta huolimatta kuulahommiin uskaltautui kolme kotiäitiä. Pikkunassikat leikkivät hiekkalaatikolla muiden äitien ystävällisesti katsoessaan heidän perään. Ajattelin, että helpointa herättää yleinen kiinnostus kuulaporukkaamme kohtaan on, että vain ryhdymme heilumaan kuulien kanssa puistossa. Herätimmekin toivottua huomiota ja ehkäpä ensi treeneihin uskaltautuu jo muitakin mammoja!

Ulkokuulailu on aivan tosi hauskaa. Lopuksi heittelimme kuulia pitkin pelikenttää sydämiemme kyllyydestä. Don´t try this at home...! Heiluimme yhteensä varmaankin lähes tunnin ja hiki virtasi vaikka mittari näytti +6. Lisäksi Aurelia viihtyi aivan hämmästyttävän hyvin muiden kotiäitien hoivassa ja "kabeleiden" kanssa. Eikä tuntunut kaivanneen omaa äitiä ollenkaan. Mikäs siinä, kun on hyvää seuraa ;)

Aurelia avusti kuulien roudaamisessa (vaunun alakopassa vielä 2kpl lisää)

Lavastettu kuva. Oikeasti vauvat ja vaunut olivat kaukana treeneistä.

Toinen aivan tosi hyvä juttu tänään oli, että Aurelia poikkeuksellisesti nukkui reilut 2h parvekkeella vaunuissaan! Normaalisti vaunuja pitää työnnellä tai ainakin pitää liikkeessä, muuten Aurelia herää viimeistään 20min päästä. Huippua siksi, että pystyin rauhassa menemään suihkuun, tehdä ruokaa ja syödä ja vielä surffailla netissäkin. Kuulostaa ehkä tosi tylsältä arkihommalta, mutta näissä olosuhteissa se oli todellista luksusta!

Kaupan edessä oli tosi söpö pikkuinen koiranpentu. Sitä jäimme Aurelian kanssa ihailemaan pidemmäksikin aikaa. Koira oli utelias mutta ujo :)


Illalla oli poikkeuksellisen hyvä tuuri bussien kanssa. Menin pysäkille vailla mitään hajua aikatauluista ja jouduin liikennevalojen vaihtumisen takia juoksemaan. Onneksi, sillä juosten ehdin aivan tismalleen oikeaan aikaan pysäkille kun oikea bussi ilmestyi. Mahtava juttu, etenkin kun vuoroväli on kuitenkin 20min! Kylläpäs taas tuli ilo pienestä :)

Illalla laitoin uuden blenderin taas töihin. Hyvää tuli, vaikken kuvaa muistanut ottaakaan. Tätä kaikkea sekaisin:

Puolisulaneita pakastemansikoita
Liotettuja chian siemeniä
Heraproteiinijauhetta
Macajauhetta
Bourbon vaniljaa
Loraus jotakin random detoxlientä jota oli jääkaapissa
Kookosöljyä

Tein aamupalaksikin jonkun samantapaisen sörsselin, en tosin muista lainkaan mitä siihen tuli mansikoiden ja vaniljan lisäksi. Mutta sekin oli hyvää ja Aureliakin tykkäsi siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti