maanantai 9. toukokuuta 2011

Deep Relaxing Sounds

Rentoutuskonserttia on jälleen luvassa. LadyLine Vallila järjestää avoimet ovet teemana rentoutus. Joogan ynnä muiden lisäksi siellä olen minä ja kontrabasso. Voit siis osallistua joogaan tai venyttelyyn tai  mennä  vaikkapa infrapunasaunaan konserttikäynnin ohella. Kätevää ja hauskaa :) Paitsi, että miehet, teidän on tilattava oma konsertti. LadyLinen avoimet ovet ovat vain naisille... Mutta näitä tulee lisää ja miehetkin pääsevät rentoutumaan. Infoilen hetimiten!

Hyvisasioita tänään on ollut se, että mummo on mennyt Aurelian perässä ja olen itse voinut keskittyä soittohommiin ja tietokoneiluun. Kerran kävin tuomassa ruokalähetyksen (tissit) leikkipuistoon ja kerran kävivät sisällä kääntymässä, mutta muuten Aurelia on halunnut olla ulkona koko päivän. Matkalla leikkipuistoon vastaani tuli upea näky:

Omenoita tulossa

Hyvisajatuksia tänään on ollut hyvä keskittyminen soittotreeniin ja usko kehittymiseen, vaikkakin ehkä hitaaseen sellaiseen. On suorastaan ällistyttävän tehokasta treenata niin, että äänittää omaa soittoaan lyhyt pätkä kerrallaan, kuuntelee sen ja äänittää uudestaan yrittäen soittaa paremmin, kuuntelee taas jne. Perfektionismiin taipuvainen henkilö saa näin helposti puolikin tuntia kulumaan muutaman sävelen mittaisen fraasin hiomiseen. Mutta kun uppoutuu, ei ajankulua huomaakaan. Ja mukavaa duuniahan se on! :)

Olen varmaan ainoa ihminen joka enää käyttää MD:tä

Illasta keksimme lähteä koko porukalla viskelemään kuulia jalkapallokentälle. Aureliakin olisi niin kovasti halunut osallistua, mutta ei saanut edes pienintä kuulaa maasta irti... Menivät sitten mummon kanssa metsään etsimään käpyjä. Mutta minä, mieheni ja hänen 13v poikansa viskelimme menemään. Kyllä on hyvää treeniä!!

40kg kuulia ja muutama litra vettäPäivän kruunasi vielä sauna. Talossamme on maanantaisin yleinen saunavuoro, mutta en ole tosi pitkään aikaan ehtinyt sinne. Nyt pääsin rentouttavaan lämpöön ja muistin kuinka silloin aikoinaan saunan lauteilla kiiruhtelin, että äkkiä takaisin pikkuvauvan luokse. Niin se maailma menee eteenpäin. Tänään Aurelia on ollut lähes koko päivän mummon seurassa, eli poissa luotani, enkä ole ollut laisinkaan huolissani. Eikä hän mikään pikkuvauva enää olekaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti