keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Tykkää [peukalo]

Hyväksi asiaksi osoittautui lopulta ”kukaan ei tykkää minusta”-kohtaus. Tiedät varmasti, mitä tarkoitan. Ainakin luulen, että kaikilla on noita kohtauksia aina joskus. Juuri tuon kohtaukseni ansiosta tulin ajatelleeksi, että  tykkäämisen tavoitteluhan on perustana kaikelle ihmisen toiminnalle. Tykätäänkö minusta? Mitä tekisin, että minusta tykättäisiin? Tykättäisiinkö minusta jos olisin hyvä? Taitava? Terve? Laiha? Taiteellinen? Kekeseliäs? Hauska? Erikoinen? Rikas? Kuuluisa? Ahkera? Jos tekisin jonkun hienon jutun? Vaikkapa hienon blogin? Tai jos kovasti vastustaisin jotakin, niin ainakin muut vastustajat tykkäisivät?

Henrica Fagerlund tykkää tästä.
Tykkäämisen tavoittelu vaikuttaa olevan tosi vahva voima, ja se ajaa ihmistä  tehokkaasti eteenpäin. Elämä on mielekästä, kun tuntee itsensä tykätyksi. En usko maailmasta löytyvän yhtään ihmistä, joka toivoisi, ettei kukaan tykkäisi hänestä. Facebookiinkin laitetaan hauskoja juttuja, jotta ihmiset tykkäisivät. Jos kaikki ihmiset tuntisivat olonsa tykätyksi ja rakastetuksi, niin maailma saattaisi olla aika paljon parempi paikka! Siispä haluan jakaa tässä tykkäyspeukalon kaikille ihmisille, mutta varsinkin sinulle, joka luet tätä tekstiä! Ole tykätty! :)


Olen kuullut joidenkin basistien sanovan, että aina tulee uusia hartseja joista ihmiset innostuvat, mutta silti lopulta kaikki palaavat aina Popsiin. Ajattelin pitkään, että pöh. Mutta näin siinä vain kävi. Menin soitinkauppaan ja ostin popsia. Onhan se paljon halvempaakin! Ja itse asiassa oli kyllä aika hyvä soittaa, pakko myöntää! :)


Toinen hauska juttu oli kun istuin ruokapöydässä ja ihmettelin kun Aurelia oli niin hiljaa. Menin katsomaan ja hän oli jostain löytänyt juuri sopivan kuusiokoloavaimen ja hyvin keskittyneesti korjasi veljiensä kerrossänkyä. <3Sitten huomasin, että parvekkeen kukkaruukusta on tulossa jotakin!! Toivottavasti petunioita. Jee! :)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.5.11

    Mä tykkään tästä blogista tosi tosi paljon <3 Jonna

    VastaaPoista
  2. Voi, ihana kuulla! <3 Tykkääminen on hyvä juttu :)

    VastaaPoista