tiistai 17. toukokuuta 2011

Tehokasta laiskottelua

Mitä tuumaisit sellaisesta treenistä, jossa saisi vain laiskotella ja löhöillä? Mitä rennompi ja passiivisempi olisi, sen tehokkaammin treeni toimisi. Mitä vähemmän tekisi, sen hyödyllisempää se olisi. Treeni vaikuttaisi kroppaan niin, että siitä tulisi kevyemmän ja joustavamman tuntuinen,  lihaksista tulisi upean pitkät ja jäntevät, ja aineenvaihdunta lähtisi kunnolla liikkeelle. Päänuppiin treeni vaikuttaisi niin, että mieli kevenisi, luovuus lisääntyisi, hyvä mieli täyttäisi ajatukset ja asioihin saisi miellyttävällä tavalla sopivaa etäisyyttä. Minä tuumaisin, että joo kyllä se vaan mulle sopii :) 

zzZzzZZZzz

Tänään taas treenasin sitä :) Ja se toimii! Mikä juttu se oikein on? No mikäpä muukaan kuin oma syvävenyttelytuntini! ;) Kirjoitin jumppalan blogiin kovasti kiitellyn jutun aiheesta, käyhän tsekkaamassa, http://satsisoomena.blogspot.com. Tuli oikeasti hyvä mieli kun jumppalan tyypit kiittelivät juttua. Koko tuo venytystietämykseni on oikeastaan aika pitkälti Sippoin terveysliikunnasta lähtöisin, joten olen ilmaisen mainoksen sille velkaa ;) Sippoin terveysliikunta on tapa kohdella kehoaan hyvin ja sitä kautta antaa keholle tilaa voida hyvin ja itse hoitaa itseään. 

Sippoin terveysliikunnan periaatteita voi soveltaa mihin tahansa treeniin:

    Lempeän harjoittelun periaate  

    Kehoäly® periaate

    Hitaan kiiruhtamisen periaate (sisältäen säännöllisen harjoittelun)

    Kehoetiikan periaate

    Iloinen mieli - rento keho -periaate

    Hauskan harjoittelun periaate

    Auttamisen ja myötätunnon periaate

    Tiedosta: Yksi vaiva, sata syytä. Sata vaivaa, yksi syy.

    Elämänkerrallisen lähestymistavan käyttö psykofyysisen terveyden tukena

Näihin voi syventyä tarkemmin sivuilla www.sippoin.com .

Rentoudesta sopivasti rentoutuskonserttiin. Kävin jakamassa mainoksia. Kurkkasin myös LadyLine Vallilan ovesta sisään ja siellä oli kovasti innokkaita ihmisiä. Siellä on niin hyväntuulinen ilmapiiri! Uskon, että tulee aika mukava konsertti ja rentoutussunnuntai. Tervetuloa kulttuuripäiväunille! Tehokasta laiskottelua sekin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti