tiistai 31. toukokuuta 2011

Jokaisella pilvellä on kultareunus

"Ihan kiva" on petollista, koska juuri se aiheuttaa onnen inflaatiota. Tänään on ollut vähän sellainen ihan kiva -peruspäivä. Mutta kyllä tästäkin löytyy se kultareunus, pienen vaivannäön jälkeen tosin... Olkaapa hyvät:
Rento mieli ja keho. Ihmiset olivat jälleen ihmeissään ja innoissaan ja virkistyneitä tiistaiaamuisen venyttelytuntini jälkeen. Mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen. Kun mieli on rento, myös keho pystyy rentoutumaan. Ja kun keho on rento, on paljon helpompi löytää henkisesti rentoutunut olo. Jumppareille ehkä tämä on uutta? Tai ehkä ainakin käytännössä toteutettuna. Hosupekalle ainakin kehittymismahdollisuuksia runsaasti. Tiedän sen omasta kokemuksesta... :)
Tanssi. Joskus aikoja sitten näytin Aurelialle, miten voi tanssahdella ja heilua musiikin tahtiin ja korostin fiilistelyäni huudahtamalla "jeejee". Nykyään kun Aurelia kuulee jossakin mielestään hyvää musiikkia hän rupeaa tanssimaan, eli heilumaan ja nostelemaan käsiä ja jalkoja. Ja tietysti samalla huudahtaa "jeejee!". Kuten kävi tänään jumppalan aulassa työntekijöiden riemuksi :


Oma aika. Aurelia nukkui 2½h päiväunet. Se on kotiäidille todellinen luksus. Ai mihinkö käytin ajan? Laitoin ruokaa, tiskailin, surffailin ja lueskelin. Ai arkista? Ehkä, mutta siinä oli kultareunusta, kun kaiken sai tehdä yksin ja rauhassa.
Perhe. On ihana katsella kun meidän pieni taaperoistyttö ja iso teinipoika leikkivät yhdessä ja molemmilla on niin hauskaa! Aurelia nauraa kun Alexander nostelee ja keikuttelee ja kuljettaa Aureliaa pää alaspäin. Ja Alexander nauraa kun Aurelia tekee hassuja ilmeitä ja kaikenlaisia höpsöilyjään. Kyllä on oikeasti ihanat lapset meillä! <3
Kesän odotus. Luksusta oli myös ulkoilla lämpimän kesäisessä kelissä. Nähtiin myös kissa :)


Leikki. Aurelian nukke, jota hän kutsuu nimellä "Dockan" on tehokkaassa käytössä. Nukke ruokailee Aurelian kanssa syöttötuolissa (ja me muut yritämme estää nuken sotkeentumisen). Kun nukke tulee mukaan sänkyyn nukkumaan ja Aurelia tarjoaa sille tuttia. Ja sitten Aurelia laittaa nuken naaman vielä (minun) tissille ja tekee lutkutusääntä :D
Ruokaostokset. Kaupoista olen tehnyt hyviä ruokalöytöjä. Raakamaidosta tehtyä juustoa löytyy melkein mistä kaupasta vain, myös alepasta ja Lidlistä.
Tällaisia elämän kultareunuksia ja luksushetkiä tänään :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2.6.11

    Minusta on myös ihanaa katsoa teinipojan ja pikkusisarusten puuhailua. Miten se teinin ilme sulaa ja hän hassuttelee pienten kanssa... Useimmiten se tilanne jatkuu sitä pidempään mitä vähemmän vanhemmat asiaan kiinnittävät huomiota.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! :) Siksi en uskallakaan kaivaa kameraa esiin, ettei rikkoisi sitä herkkää tunnelmaa :)

    VastaaPoista